KWALITEIT

Het leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten is een onderdeel van het beleid van Brinkman Trans Holland. Het managen van risico’s met betrekking tot kwaliteit, (voedsel)veiligheid en milieu is een onmisbare tool om tekortkomingen in onze bedrijfsvoering aan te pakken. Als logistieke dienstverlener zijn wij continu bezig het niveau van de verleende diensten te verbeteren.

Investeringen in nieuw materiaal worden niet alleen gedaan om de klant beter van dienst te zijn, maar ook om de impact van onze diensten op het milieu te minimaliseren. Ook de verbetering van onze geautomatiseerde systemen waaronder het Transport Management Systeem is een continu proces. Dit stelt ons in staat nog sneller te reageren op uw wensen en snel informatie uit te wisselen. Samen met de boordcomputers aan boord van onze trucks en temperatuurrecorders kunt u als klant op ieder moment informatie over de status van uw zendingen ontvangen.
Om het service niveau nog verder te verbeteren investeert Brinkman Trans Holland jaarlijks in het bijhouden van de kwaliteit management systemen ISO 9001 en FSSC 22000.